Rólunk

- amit érdemes tudni -


Lehotay Gergely

Üzemvezető, tervező

Kövy Rita

vezető

Örömmel üdvözöljük Önt a lehotay.hu honlapon! Szeretnénk Önnek betekintést nyújtani szolgáltatásainkba. Kik vagyunk mi? A Lehotay Gépműhely egy kis forgácsoló cég Cegléden. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk gépgyártás és speciális célú gépek tervezése terén. Műhelyünkben ötvöződik a klasszikus és modern forgácsolási tudomány. A hagyományos technológiák és legmodernebb fejlesztések. Foglalkozunk megmunkálással, javítási és karbantartási feladatokkal, tervezéssel, egyedi gyártással. Mindezekhez fontos eszközökkel rendelkezünk.

Speciális szolgáltatásaink: tervezés, gyártás – mindent egy kézből! Aktívak voltunk a következő iparágakban: specifikus gépgyártás, elektronikai ipar, orvosi tecnológia, mezőgazdasági alakatrész gyártás, méhészeti berendezések, élelmiszeripari gépelemek. A termelésünk olyan változatos, mint az ügyfeleink. Kínálunk Partnereinknek precíz munkát, rugalmasságot, és biztonságot a határidős fém műanyag feldolgozás terén.

széles spektrumú géppark, CAD/CAM programozó rendszerek, kíváló minőségű alapanyagok használata, téma specifikus ismeretek, motiváció, innovatív megoldások


Írj nekünk!

10 + 10 =